Hvordan bli lønnsom foretakende på internett

De rikeste internettentreprenørene har grunnlagt svært ulike nettsteder, alt fra sosiale medier, nettbutikker og gratissider til nettsider man må betale for å bruke. Men selv om nettsidene er ulike, har grunnleggerne deres en del til felles.

MoneyDet første fellestrekket er at alle utnyttet trender. Mange etablerte bedrifter ser trendendringer som et problem, men disse entreprenørene så det som en mulighet. De startet i det små. Selv om nettstedene deres er blant verdens største i dag, startet de smått, og utviklet seg gradvis. Selv om man har store drømmer, må man være tålmodig og vokse langsomt. Det tar tid å bygge opp et navn og rykte.

Vellykkede internettforetakende har også lagt ned mye gratisarbeid, særlig i starten. De jobbet overtid, og sto på seint og tidlig for å lykkes. Mange var nyskapende og startet en nettside ingen hadde sett maken til.

Selv da det begynte å gå bra for dem, sluttet de ikke å jobbe. De hvilte ikke på laurbærene, men sto på videre. De tok ikke ut overskuddet som lønn, men investerte pengene i videreutvikling av nettstedet. Tålmodighet og vilje til å ofre er veldig viktig når man prøver å jobbe seg opp i verden.